​​​Simplify Life​​™ met Omnipod® 5

Kom meer te weten
Omnipod 5 Controller + Pod + Sensor_Dutch Omnipod 5 Controller + Pod + Sensor_Dutch
De Pod en de Dexcom G6- en FreeStyle Libre 2 Plus-sensors worden getoond zonder de benodigde pleister

Het eerste en enige geautomatiseerde insulinetoedieningssysteem zonder slangetjes dat werkt met toonaangevende sensormerken*

Omnipod 5 is het eerste draagbare hybride closed loop insulinetoedieningssysteem zonder slangetjes dat is geïntegreerd met de Dexcom G6- en FreeStyle Libre 2 Plus-sensors**.

Omnipod 5 past automatisch elke 5 minuten de insulinetoediening aan om u te beschermen tegen hoge en lage waarden.1,2 Het is een systeem dat nooit slaapt.

Wat is Pod-therapie?

Pod-therapie is eenvoudige, discrete insulinepomptherapie zonder slangetjes voor mensen vanaf 2 jaar die leven met diabetes type 1.

Een draagbare Pod levert continu gepersonaliseerde doses insuline voor maximaal drie dagen (72 uur), draadloos door u beheerd, waar u ook bent.

Pod-therapie is insulinepomptherapie in de meest eenvoudige vorm, zonder meerdere injecties per dag en zonder slangetjes. Alleen beschikbaar met Omnipod®.

Maak kennis met ons assortiment draagbare Omnipods zonder slangetjes

Omnipod 5 Controller and Pod NL Dutch MMOL Omnipod 5 Controller and Pod NL Dutch MMOL
De Pod worden geetoond zonder de benodigde pleister

Omnipod 5: geautomatiseerd insulinetoedieningssysteem

Nu beschikbaar met diverse glucosesensors! Omnipod 5 past automatisch elke vijf minuten de insulinetoediening aan, zodat u dag en nacht binnen bereik blijft.

Pod without adhesive NL screen Pod without adhesive NL screen
De Pod worden geetoond zonder de benodigde pleister

Omnipod DASH®-insulinetoedieningssysteem

U heeft alles onder controle met de Persoonlijke Diabetesmanager van Omnipod DASH®. Ontdek de discrete, nauwkeurige insulinedoseringen en aanpasbare programma's die zijn afgestemd op uw levensstijl.

Aanmelden voor een live demonstratie

Overweegt u​​ Pod-therapie met Omnipod?

Meld u aan voor een van onze gratis virtuele live demonstraties met een Omnipod-vertegenwoordiger om meer te weten te komen over hoe Omnipod DASH en Omnipod 5 werken en hoe ze kunnen helpen bij het diabetesbeheer van u of uw kind.

Wij geloven in keuzevrijheid!

Bij Insulet vinden wij dat mensen die geschikt zijn bevonden voor pomptherapie de keuzevrijheid en flexibiliteit moeten hebben om te veranderen van insulinetoedieningsapparaat, zonder contracttermijnen.

Is pomptherapie nieuw voor u of overweegt u over te stappen naar een andere insulinepomp? Lees meer over hoe ons streven naar keuzevrijheid u kan helpen.

Luister naar wat onze Omnipod-gebruikers te zeggen hebben over Omnipod...


"Door de Omnipod 5 slaap ik veel beter. Dat heb ik al heel lang niet meer kunnen zeggen. Ik vind het fantastisch."

Alvin M
Omnipod-gebruiker sinds 2017


"Met een beetje hulp voel ik me weer kind."

Romey T
Gesponsorde Omnipod-gebruiker sinds 2019


"Ik hoef niet zo vaak meer aan diabetes te denken."

Clare F
Omnipod-gebruiker sinds 2013

Probeer hem eens om te kijken hoe hij past

​​​Vraag vandaag nog een gratis Pod Probeer-Kit aan en probeer zelf een demonstratie-Pod# uit!

Of u nu Omnipod 5 of Omnipod DASH overweegt, met onze demonstratie-Pod#, die net zo klein en licht is als een echte Pod, kunt u ervaren hoe het voelt om de Pod te dragen en hoe discreet hij kan zijn.

#De demonstratie-Pod is een naaldloze Pod die geen insuline afgeeft. PDM/Controller niet inbegrepen.

Bent u al een Omnipod-gebruiker.

Vind alles wat u nodig hebt op één plek, in uw persoonlijke gebruikersportaal.

Icon - edit

Contact- en bezorggegevens bijwerken

icon - log issues

Problemen met pleisters en gevarenalarmen registreren

icon - track order

Uw bestellingen bevestigen en volgen

Personalization Icon

Onze hints en tips bekijken

* Dexcom G6- of FreeStyle Libre 2 Plus-sensor vereist. Maaltijd- en correctiebolussen zijn nog steeds nodig.

**Voor de sensor is een apart voorschrift nodig. De Dexcom G6- en FreeStyle Libre 2 Plus-sensors worden afzonderlijk verkocht.

† De Pod heeft een IP28-specificatie voor waterdichtheid tot een diepte van 7,6 meter (25 voet) gedurende 60 minuten. De Omnipod 5 Controller is niet waterbestendig. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de fabrikant van de sensor voor de waterbestendigheid van de sensor‡ Vingerprikken zijn nodig voor beslissingen over diabetesbehandeling indien symptomen of verwachtingen niet overeenkomen met metingen.

​​1. Onderzoek bij 240 personen met T1D binnen de leeftijd van 6 tot 70 jaar met 2 weken standaard diabetesbehandeling gevolgd door 3 maanden gebruik van Omnipod 5 in Geautomatiseerde Modus. Gemiddelde tijd met hoge bloedglucosespiegel bij volwassenen/adolescenten en kinderen, standaard therapie vs. 3-maanden Omnipod 5: 32,4% vs. 24,7%; 45,3% vs. 30,2%. Mediane tijd met lage bloedglucosewaarde bij volwassenen/adolescenten en kinderen, standaardtherapie vs. 3 maanden Omnipod 5: 2,0% vs. 1,1%; 1,4% vs. 1,5%.

2. Onderzoek bij 80 personen met T1D binnen de leeftijd van 2 tot 5,9 jaar met 2 weken standaard diabetesbehandeling gevolgd door 3 maanden gebruik van Omnipod 5 in Geautomatiseerde Modus. Gemiddelde tijd met hoge bloedglucosewaarde (> 180 mg/dL) van CGM bij standaardtherapie vs. Omnipod 5 = 39,4% vs. 29,5%. Gemiddelde tijd met lage bloedglucosewaarde (< 70 mg/dL) van CGM bij standaardtherapie vs. Omnipod 5 = 3,41% vs. 2,13%. Sherr JL, et al. Diabetes Care (2022).

De Dexcom G6 dient afzonderliijk aangevraagd te worden en er is een aparte machtiging vereist. De FreeStyle Libre 2 Plus kan uitsluitend in combinatie met Omnipod®5 aangevraagd worden en vereist een aparte machtiging.

Fijne Wereld Diabetes Dag 2023

Voor ons gaat Wereld Diabetes Dag over het vieren van deze geweldige gemeenschap. Fijne Wereld Diabetes Dag

 
Omnipod DASH PDM and Pod image

PDM

Verschillende functies van de Omnipod DASH®-PDM ondersteunen u bij het regelen van uw insulinetoediening. Connectie met andere systemen maakt het bijhouden en registreren van gegevens eenvoudiger.

POD

De Pod is een klein, draadloos, draagbaar en waterdicht apparaatje dat u vult met insuline en direct op uw lichaam draagt. De Pod communiceert draadloos§ met de Omnipod DASH®-PDM. Met de PDM kunt u de insulinetoediening instellen.

‡ De Pod heeft een IP28-specificatie voor waterdichtheid tot een diepte van 7,6 meter gedurende 60 minuten. De PDM is niet waterdicht.
§ Bij het opstarten moeten de Pod en de Persoonlijke Diabetesmanager zich naast elkaar bevinden en elkaar aanraken. Bij normaal gebruik moet de Persoonlijke Diabetesmanager zich binnen 1,5 meter van de Pod bevinden.

Een simpele en discrete manier om insuline toe te dienen

Met Pod-therapie kan diabetes een kleiner, beter beheersbaar deel van uw leven worden. Hebt u diabetes type 1 of zorgt u voor een kind of volwassene met diabetes? Ontdek hoe de eenvoud van het Omnipod DASH®-insulinetoedieningssysteem u of degene voor wie u zorgt, vrijheid kan geven.

Overleg met uw zorgverlener of het Omnipod DASH®-systeem voor u geschikt is.
NL OP5 PDM NL OP5 PDM

Omnipod® 5: Hybrid Closed Loop Systeem

-Nu met CE-markering!

Het eerste slangloze hybride closed loop systeem geïntegreerd met Dexcom G6, heeft nu een CE-markering voor mensen met type 1-diabetes van 2 jaar en ouder.

Bij Insulet geloven we in keuzevrijheid zonder verplichte gebruiksperiode.

Wat is Pod-therapie?

In plaats van meerdere dagelijkse injecties of een traditionele insulinepomp met een slang, maakt Pod-therapie gebruik van een draagbare Pod die insuline afgeeft§. Plaats de Pod bijna overal waar u insuline zou spuiten, bedien de Pod draadloos met de Personal Diabetes Manager (Persoonlijke Diabetesmanager, PDM), en krijg 3 dagen (tot 72 uur) ononderbroken insulinetoediening.

◊ Tot maximaal 72 uur continue insulinetoediening.
§ Bij het opstarten moeten de Pod en de Persoonlijke Diabetesmanager zich naast elkaar bevinden en elkaar aanraken. Bij normaal gebruik moet de Persoonlijke Diabetesmanager zich binnen 1,5 meter van de Pod bevinden.

Ben jij een Omnipodgebruiker? Vind alles wat je nodig hebt op één plek in je gebruikersportaal.

Icon - edit

Contact- en afleveradres bijwerken

icon - log issues

Melden van problemen met pleisters en alarmen

icon - track order

Bevestig en volg uw bestellingen

Personalization Icon

Bekijk onze aanwijzingen en tips

 

Bent u nog niet bekend met pomptherapie? Of moet u besluiten welke pomp u hierna gaat gebruiken?

Bij Insulet geloven wij in vrijheid van keuze en vrijheid van slangen. Lees meer over ons 365-dagen Omnipod DASH®-belofteprogramma*.

◊ Overleg met uw zorgverlener of het Omnipod DASH®-systeem voor u geschikt is.

Hoor het van onze Omnipodgebruikers

Lees meer over hun ervaringen met Pod-therapie.Δ

Het is beslist belangrijk dat mensen een pomp kunnen kiezen, want iedereen heeft zijn eigen levensstijl, het is voor iedereen anders. Voor wat ik doe, is de draadloze** optie geweldig...

Hannah M.
Omnipodgebruiker sinds 2018

Omnipod® - Simplify Life
Omnipod® - Simplify Life

Virtueel aan de slag

Als u pas begonnen bent met het Omnipod DASH®-systeem, bezoek dan onze sectie met hulpmiddelen voor ondersteuning. Tot nu toe zijn wereldwijd veel van onze Omnipodgebruikers erin geslaagd virtueel met het Omnipod®-systeem of het Omnipod DASH®-systeem aan de slag te gaan.

Probeer vandaag nog een demonstratie-Pod**!

De Pod-probeerkit is bedoeld om u te laten ervaren hoe het voelt om de niet-werkende, slangloze Pod te dragen, zodat u een idee krijgt van hoe discreet hij kan zijn.

‡De Pod heeft een IP28-specificatie voor waterdichtheid tot een diepte van 7,6 meter gedurende 60 minuten. De PDM is niet waterdicht
§Bij het opstarten moeten de Pod en de Personal Diabetes Manager (Persoonlijke Diabetesmanager) naast elkaar worden geplaatst en elkaar raken. Tijdens normaal gebruik moet de Personal Diabetes Manager (Persoonlijke Diabetesmanager) zich binnen 1,5 meter van de Pod bevinden.
**De demonstratie-Pod is een niet-werkende Pod zonder naald.


*Dit programma is afhankelijk van de toestemming van uw diabeteszorgverlener om deel te nemen en is beperkt tot één PDM (Eros- of DASH-generatie) per klant. De Omnipod DASH®-PDM moet binnen 30 dagen na afloop van de periode van 365 dagen teruggestuurd worden om een terugbetaling van de kosten van de PDM te krijgen; de kosten van de Omnipod DASH®-Pods worden niet terugbetaald. Insulet behoudt zich het recht voor dit programma naar eigen goeddunken te wijzigen of te annuleren.

Alle schermafbeeldingen zijn voorbeelden en dienen alleen ter illustratie.