Voel u vrij met Pod-therapie

Meer informatie

Fijne Wereld Diabetes Dag 2023

Voor ons gaat Wereld Diabetes Dag over het vieren van deze geweldige gemeenschap. Fijne Wereld Diabetes Dag

 
Omnipod DASH PDM and Pod image

PDM

Verschillende functies van de Omnipod DASH®-PDM ondersteunen u bij het regelen van uw insulinetoediening. Connectie met andere systemen maakt het bijhouden en registreren van gegevens eenvoudiger.

POD

De Pod is een klein, draadloos, draagbaar en waterdicht apparaatje dat u vult met insuline en direct op uw lichaam draagt. De Pod communiceert draadloos§ met de Omnipod DASH®-PDM. Met de PDM kunt u de insulinetoediening instellen.

‡ De Pod heeft een IP28-specificatie voor waterdichtheid tot een diepte van 7,6 meter gedurende 60 minuten. De PDM is niet waterdicht.
§ Bij het opstarten moeten de Pod en de Persoonlijke Diabetesmanager zich naast elkaar bevinden en elkaar aanraken. Bij normaal gebruik moet de Persoonlijke Diabetesmanager zich binnen 1,5 meter van de Pod bevinden.

Een simpele en discrete manier om insuline toe te dienen

Met Pod-therapie kan diabetes een kleiner, beter beheersbaar deel van uw leven worden. Hebt u diabetes type 1 of zorgt u voor een kind of volwassene met diabetes? Ontdek hoe de eenvoud van het Omnipod DASH®-insulinetoedieningssysteem u of degene voor wie u zorgt, vrijheid kan geven.

Overleg met uw zorgverlener of het Omnipod DASH®-systeem voor u geschikt is.

Wat is Pod-therapie?

In plaats van meerdere dagelijkse injecties of een traditionele insulinepomp met een slang, maakt Pod-therapie gebruik van een draagbare Pod die insuline afgeeft§. Plaats de Pod bijna overal waar u insuline zou spuiten, bedien de Pod draadloos met de Personal Diabetes Manager (Persoonlijke Diabetesmanager, PDM), en krijg 3 dagen (tot 72 uur) ononderbroken insulinetoediening.

◊ Tot maximaal 72 uur continue insulinetoediening.
§ Bij het opstarten moeten de Pod en de Persoonlijke Diabetesmanager zich naast elkaar bevinden en elkaar aanraken. Bij normaal gebruik moet de Persoonlijke Diabetesmanager zich binnen 1,5 meter van de Pod bevinden.

Ben jij een Omnipodgebruiker? Vind alles wat je nodig hebt op één plek in je gebruikersportaal.

Icon - edit

Contact- en afleveradres bijwerken

icon - log issues

Melden van problemen met pleisters en alarmen

icon - track order

Bevestig en volg uw bestellingen

Personalization Icon

Bekijk onze aanwijzingen en tips

 

Bent u nog niet bekend met pomptherapie? Of moet u besluiten welke pomp u hierna gaat gebruiken?

Bij Insulet geloven wij in vrijheid van keuze en vrijheid van slangen. Lees meer over ons 365-dagen Omnipod DASH®-belofteprogramma*.

Overleg met uw zorgverlener of het Omnipod DASH®-systeem voor u geschikt is.

Hoor het van onze Omnipodgebruikers

Lees meer over hun ervaringen met Pod-therapie.Δ

Het is beslist belangrijk dat mensen een pomp kunnen kiezen, want iedereen heeft zijn eigen levensstijl, het is voor iedereen anders. Voor wat ik doe, is de draadloze** optie geweldig...

Hannah M.
Omnipodgebruiker sinds 2018

Omnipod® - Simplify Life
Omnipod® - Simplify Life

Virtueel aan de slag

Als u pas begonnen bent met het Omnipod DASH®-systeem, bezoek dan onze sectie met hulpmiddelen voor ondersteuning. Tot nu toe zijn wereldwijd veel van onze Omnipodgebruikers erin geslaagd virtueel met het Omnipod®-systeem of het Omnipod DASH®-systeem aan de slag te gaan.

Probeer vandaag nog een demonstratie-Pod** !

De Pod-probeerkit is bedoeld om u te laten ervaren hoe het voelt om de niet-werkende, slangloze Pod te dragen, zodat u een idee krijgt van hoe discreet hij kan zijn.

 

‡De Pod heeft een IP28-specificatie voor waterdichtheid tot een diepte van 7,6 meter gedurende 60 minuten. De PDM is niet waterdicht
§Bij het opstarten moeten de Pod en de Personal Diabetes Manager (Persoonlijke Diabetesmanager) naast elkaar worden geplaatst en elkaar raken. Tijdens normaal gebruik moet de Personal Diabetes Manager (Persoonlijke Diabetesmanager) zich binnen 1,5 meter van de Pod bevinden.
**De demonstratie-Pod is een niet-werkende Pod zonder naald.


*Dit programma is afhankelijk van de toestemming van uw diabeteszorgverlener om deel te nemen en is beperkt tot één PDM (Eros- of DASH-generatie) per klant. De Omnipod DASH®-PDM moet binnen 30 dagen na afloop van de periode van 90 dagen teruggestuurd worden om een terugbetaling van de kosten van de PDM te krijgen; de kosten van de Omnipod DASH®-Pods worden niet terugbetaald. Insulet behoudt zich het recht voor dit programma naar eigen goeddunken te wijzigen of te annuleren.

Alle schermafbeeldingen zijn voorbeelden en dienen alleen ter illustratie.